Over ons

WIE ZIJN WIJ?

¡Hola!

Wij zijn ADALETA, een bedrijf met een passie voor vastgoed aan de Costa Blanca.

Woningen matchen, dat is onze missie. Door middel van begeleiding en transparant advies kunnen onze klanten hun juiste keuze maken.

Breng ons een bezoekje in ons kantoor in Orihuela Costa. Samen beginnen we aan de start van een mooi verhaal.

ADALETA

Beiden hechten we veel belang aan een persoonlijke band. Met Adaleta streven we ernaar om een menselijke connectie te bieden doorheen het ganse vastgoed traject. We doen dit door transparant en eerlijk advies. Uiteraard blijven we ook als individuen groeien en dit ten voordele van onze cliënten.

Gilles: “Op 20 jarige leeftijd kwam ik voor het eerst in aanraking met de vastgoedsector. Als groentje in de sector, ontwikkelde ik de basis en liefde voor het vak. Meer dan een decennium later heeft dit beroep mij voor een groot deel gevormd tot wie ik ben.
Persoonlijke ervaringen, zoals het verhuizen van België naar Spanje, de aankoop van een eerste (t)huis, renovatie en uiteraard ook vele obstakels… helpen me groeien als makelaar. Ervaringen die onze cliënten ondersteunen in hun aan- of verkoopproces van vastgoed.”

Adaleta hecht veel belang aan jouw doelstellingen als klant. We doen dit door een directe, pragmatische aanpak. Mede hierdoor duren relatie’s met klanten nog lang na de aan- of verkoop van een woning.
Het is een filosofie die Adaleta drijf als makelaar in een competitieve sector aan de Costa Blanca.

Keely:Van charmante Mediterrane woningen met veel karakter, rondingen, houten balken, boogjes, … tot een architectuur met strakke lijnen, woonruimten met grote glaspartijen en veel lichtinval. Het werken met dit type woningen schenkt me veel voldoening en maakt me ook trots. Dit in combinatie met een prachtig landschap, zacht klimaat en fijne mensen schenken mij telkens opnieuw de motivatie om te doen wat ik het liefste doe.”

Bij Adaleta kan je rekenen op inlevingsvermogen en persoonlijk advies, waardoor vastgoedtransacties vlot verlopen vanaf het eerste bezoek tot de afhandeling bij de notaris. We besparen je tijd, stress en geld. Ook na de transactie staan we nog steeds voor je klaar.

We streven naar een feilloze ervaring die verder rijkt. Als klant geniet je mee van ons netwerk aan professionals voor diensten als verzekeringen, internet, schoonmaakdiensten, verbouwingen, …

Vanuit het Adaleta kantoor in Lomas de Campoamor (Orihuela Costa), staan Keely en Gilles je graag bij. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Adaleta Campoamor Orihuela costa blanca

MAAK KENNIS MET

Gilles

Debruyne

Opgegroeid aan de Belgische kust. Gilles ruilde in 2013 het natte Belgische klimaat voor het Mediterraanse leven.

Tijdens een vakantie in Torrevieja, werd het potentieel van de Spaanse vastgoedmarkt duidelijk. Na 4 jaar in de Belgische vastgoedsector te hebben gewerkt, leek het avontuurlijk om internationale ervaring op te doen. Kort na de vakantie besloten Keely en Gilles om de stap te zetten.
Wat een ervaring van 2 jaar zou zijn, werd een permanente thuis.

“Omdat we allebei enthousiast zijn over vastgoed, leek het een natuurlijke volgende stap om Adaleta te creëren”

In zijn vrije tijd is Gilles altijd in voor een road trip. “Terwijl Keely denkt aan de bestemming, ben ik al aan het nadenken waar ik van lekker eten kan genieten.” #foodie

🇧🇪 🇬🇧 🇪🇸 🇫🇷 🇩🇪

Keely

Vandooren

Keely is geboren in West Vlaanderen, België. Ze woont sinds 2013 aan de Costa Blanca.

Keely werd verliefd op de Spaanse levensstijl, de omgeving en het klimaat tijdens haar allereerste vakantie in Spanje. Kort daarna besloot ze om samen met haar partner het avontuur aan te gaan en naar de Costa Blanca te verhuizen. Wat gepland stond als een tijdelijke ervaring van 2 jaar, is nu al meer dan een decennium geworden.

Keely werkt reeds 10+ jaar in de Spaanse vastgoedsector en begeleidt de mensen graag bij het vinden van hun droomlocatie. “Het opbouwen van langdurige relaties met de klanten, en hun jaar na jaar te zien genieten van hun huis, dat is de echte beloning als makelaar.”

In haar vrije tijd is het verkennen van een prachtig land als Spanje één van haar favoriete bezigheden. Altijd op zoek naar de mooiste instagram plekjes :-)

🇧🇪 🇬🇧 🇪🇸 🇫🇷 🇩🇪

Hoe kunnen we je helpen?

Overweeg je ook de aan- of verkoop van een woning aan de Costa Blanca?
ZOEKSERVICE