Lomas de Campoamor

21 juni 2022 | Leestijd: 6 min

DROOM OF REALITEIT

stel je het volgende voor…

Het is opnieuw een regenachtige dag in België, grijze lucht, koud en kil. Vermoedelijk is dat niet zo moeilijk om je dit in te beelden.

Maar stel jezelf voor dat je simpelweg een vliegticket kan boeken en enkele uurtjes later al in Spanje kan zijn.

Dat is zeker geen droom en voor velen reeds een werkelijkheid. Het koude klimaat ontvluchten om te genieten van het Spaanse zonnetje. Heerlijk toch?

Dan rest er uiteraard nog de vraag: “Waarheen?”

De Costa Blanca is alvast een perfecte uitvalsbasis. Wie weet, misschien ligt jouw toekomstige woning in de zon wel in Lomas de Campoamor.

Welkom in Lomas de Campoamor

Lomas de Campoamor is een urbanisatie die deel uitmaakt van Orihuela Costa. Deze residentiële buurt is gelegen aan de Costa Blanca Zuid. De eerste stenen werden in 1999 gelegd en Campoamor Golf was meteen een voltreffer.

60 km
luchthaven Alicante
5 km
strand Campoamor
6 km
2 jachthavens
Lomas de Campoamor Orihuela Costa Adaleta

HEERLIJK

wonen

In totaliteit telt deze urbanisatie ongeveer 1.200 woningen. Geen kleine urbanisatie dus. Toch is de indeling en positionering van de panden doordacht. Verschillende type woningen en appartementen zijn zo geplaatst en gebouwd opdat ze optimaal kunnen genieten van de zon en het uitzicht.

Het is zo dat uitzonderlijk veel panden over een prachtig vergezicht beschikken. Ze bieden een panoramisch uitzicht over de golf, de horizon of afstandszicht op zee.

0,5 km
18 holes golfterrein
0,2 km
commercieel centrum
0,5 km
padel en tennis terreinen

Verschillende populaire badplaatsen zijn op wandelafstand of korte autorit gelegen. Naast de urbanisatie ligt ook het gelijknamige 18 holes golfterrein "Real Club de Golf de Campoamor".

Het bruisende commerciële centrum "La Fuente" ligt eveneens naast de urbanisatie. Hier kan je tal van restaurants terugvinden. Maar ook een apotheek (met NL-talig personeel), een Belgische bakker, bank, opticien, ... Supermarkten kunnen uiteraard ook niet ontbreken. Mercadona en Aldi zijn hier vertegenwoordigd.

Sportievelingen kunnen ook voluit gaan. Naast Campoamor is er een kanaaltje waar je km's ongestoord langs kan fietsen. Bij het hotel op de urbanisatie is het mogelijk om een paddel of tennis terrein te reserveren.

De urbanisatie en zijn faciliteiten

24/7
bewaking
Afkoelen
in gemeenschappelijke zwembaden
Snel surfen
dankzij glasvezel

MOOIE

gemeenschappelijke zone's

Lomas de Campoamor is opgedeeld in meerdere zone’s, telkens met eigen karakteristieken en faciliteiten.

Deze variëren van prachtige gemeenschappelijke tuinen, tot uitnodigende zwembaden omringd door groen en voorzien van ligstoelen en parasols.

Heerlijk genieten!

24/7

een oogje in het zeil

Een gemeenschappelijke factor is de 24/7 bewaking die Campoamor Golf biedt. Twee verschillende firma’s (dag / nacht) houden er een oogje in het zeil. Deze vorm van inbraakpreventie helpt uiteraard voor de gemoedsrust van de bewoners.

Maar enkel inbraakpreventie is het zeker niet, want de bewakingsdienst van Lomas de Campoamor doet hun uiterste best om hun bewoners bij te staan. Denk maar in geval van geluidsoverlast, nood aan hulpdiensten, …

Aanbod Lomas de Campoamor

Enthousiast over deze urbanisatie?
Adaleta biedt je een leuk aanbod van appartementen en woningen te koop op Campoamor.

Infrastructuur

Ja hoor, Lomas de Campoamor Golf is dé urbanisatie bij uitstek om een eigendom te bezitten. Ongeacht of je er permanent woont, het eigendom gebruikt als vakantiewoning of om te overwinteren. Het hele jaar door zal Campoamor Golf je bekoren.

Dit is mede te danken aan de goede infrastructuur die er aanwezig is. Zo zijn bijna alle woningen voorzien van een pre-installatie voor centrale verwarming op aardgas. Jawel, aardgas. Geen nood om met gasflessen in de weer te zijn. Er is een volledig netwerk van aardgas waarop de woningen zich kunnen aansluiten.

Internet of beter gezegd het slecht functioneren van internet kan voor veel frustraties zorgen. Lomas de Campoamor was één van de eerste zone’s waar aansluiting op een glasvezelnetwerk (fiber) mogelijk was. Deze heeft vele voordelen. Zo kan je rekenen op een zeer stabiele internetverbinding, wat bijvoorbeeld thuiswerken (of werken vanuit jouw tweede verblijf) ten goede komt. Daarnaast is er geen nood meer aan die lelijke, grijze schotelantennes!

Wat met de dagelijkse voorzieningen?

Het commerciële centrum La Fuente vervolledigd Lomas de Campoamor. Deze commerciële zone ligt net naast de urbanisatie. Hierdoor kan je eenvoudig te voet naar de bakker, bank of apotheek.

La Fuente biedt verschillende restaurants en bars, waardoor er een grote variatie aan drank- en eetgelegenheden zijn. Kledingwinkels zijn er niet, maar wel een opticien, loodgieter met sanitaire winkel, leuke wijnhandel,…

Daarnaast zijn er ook 2 grote supermarkten aanwezig. Enerzijds heb je de Spaanse keten Mercadona en anderzijds de internationale keten Aldi.

Voor een dagje shoppen kan je in het nabijgelegen Zenia Boulevard terecht.

Wat heeft m’n nog meer nodig?

Campoamor Golf

Zin om een balletje te slaan? Real Club de Golf Campoamor ligt op een steenworp van de woningen die deze urbanisatie te bieden heeft.

Deze 18-holes course werd aangelegd door het succesvolle architectenduo Juan Ligues Creus en Antonio Luiz Oltra. De greens liggen genesteld op en rond zachtglooiende heuvelruggen, die je afschermen bij winderig weer en op meerdere plaatsen prachtige vergezichten op de Middellandse Zee bieden.

GOLFDOMEIN

voor alles niveau's

Campoamor Golf is ook uiterst geschikt voor beginnende golfers en onderscheidt zich daardoor misschien wel van de andere omliggende golfterreinen.

Desalniettemin zal deze par 72 ook de ervaren golfer gedurende 6.277 meter uitdagen.

CLUBHUIS

heerlijk vertoeven

Een 19de hole (clubhuis) mag uiteraard niet ontbreken. De social club van Campoamor ligt temidden het golfdomein, op 130m boven de zeespiegel.

Het is er heerlijk vertoeven in het zonnetje. Geniet er van een drankje, lunch of volwaardige maaltijd met een panoramisch uitzicht.

ADALETA

de lokale makelaardij

Breng zeker een bezoekje aan ons kantoor op Lomas de Campoamor! Bekijk hier alvast het actuele aanbod van woningen en appartementen te koop op de urbanisatie.

ZOEKSERVICE