Santa Rosalía Lake & Life Resort

Dit is de start van een nieuw project aan de Costa Cálida, nabij Los Alcazares en de luchthaven van Murcia. Een exclusieve urbanisatie met als centrale uitgangspunt het grootste kunstmatige meer van Europa met kristalhelder water.

9 oktober 2021 | Leestijd: 5 min

SANTA ROSALÍA

lake & life resort

Een nieuw project, die de grenzen verlegt. De bouwpromotor van het Santa Rosalía resort is niet aan z'n proefstuk toe. Na meer dan 60 jaar ervaring is Santa Rosalía hun nieuwe creatie.

Het doel? Niet zomaar een groot project maar een mijlpaal ontwikkelen voor toekomstige generaties.

De urbanisatie

Santa Rosalía Lake and Life Resort herdefinieert de term "urbanisatie". De kern en tevens uitgangspunt van dit project is "La Reserva". Een oppervlakte van meer dan 124.000m2, gemaakt om van het buitenleven te genieten.

Een urbanisatie waar het heerlijk vertoeven is, in een overvloed aan natuur. Zo zijn de groene zone's 5x groter dan de aangeraden oppervlakte door de wereldgezondheidsorganisatie (WGO). De kers op de taart? Een artificieel aangelegd meer / lagune met kristalhelder water, artificiële stranden en 2 eilandjes.

MASTER PLAN SANTA ROSALIA

De woningen, zijnde villa's (vrijstaand, half-open en gesloten) alsook appartementen, worden rondom het meer en de groene zone opgetrokken. Er zijn 2 toegangspunten waarvan één enkel toegankelijk voor bewoners en de andere voorzien is van slagbomen en bewakingsagenten.

Het domein omvat verschillende zone's waar het heerlijk vertoeven is, dit kan zowel zijn ter ontspanning, om te sporten of om te genieten van een hapje en een drankje. Bovendien wordt er ook een grote zone uitgetrokken die een commerciële bestemming heeft. Dit, op wandelafstand van jouw woning, zal een ruime mogelijkheid aan commerciële zaken bieden.

VEILIGHEID

is een prioriteit

De volledige urbanisatie is omheind en op meerdere plaatsen voorzien van CCTV camera's.

Veiligheidsdiensten en 24/7 toegangscontrole verhogen het veiligheidsgevoel op Santa Rosalía Lake & Life Resort.

DUURZAAMHEID

is de toekomst

Veel aandacht wordt geschonken aan de duurzaamheid van dit project. Zo wordt verbruikt het artificiële meer slechts 2% van een traditioneel zwembad filtratie systeem. Maar verbruikt het ook 30x minder water dan een golfterrein.

Bomen en beplanting hebben een grote invloed op ons welzijn. Ze zuiveren de lucht, beschermen de aarde en creëren een aangename omgeving om in te vertoeven. Bijna 4.000 bomen en planten worden verspreid in de urbanisatie. Ook krijgt iedere huiseigenaar een eigen boompje die in jouw naam gepland wordt.

De urbanisatie wordt volledig voorzien van LED verlichting. Straatverlichting werkt op zon-energie, woningen worden voorzien van energie vriendelijke installatie's en pre-installatie's voor zonnepanelen.

ARCHITECTUUR

is eigentijds

De urbanisatie is eigentijds en ook de woningen worden opgetrokken in een moderne stijl. Een eigentijdse architectuur in combinatie met hoogwaardige afwerking. Dat is het vastgoed op Santa Rosalía Lake & Life Resort.

Extra aandacht is besteed aan het laten overvloeien van interieur en exterieur. Zo worden de leefruimte's verruimd met de prachtige aangelegde buitenruimte's.

BEWEGEN

is gezond

Meer dan 5km aan paden en wegen zijn aangelegd om te joggen, wandelen of fietsen. Deze linken allemaal met "La Reserva" (het centrale groene punt) waardoor je iedere weekdag een andere route kan nemen.

"La Reserva"

La Reserva, het 124.000 m2 grote hart van de urbanisatie. Gemaakt om van de buitenlucht te genieten, met een overvloed aan groene zone's, waar je met plezier tijd zal doorbrengen. Dit is tevens de unieke troef van Santa Rosalía Lake & Life Resort.

Hier zal je volop genieten van ontspanning, sport en natuur.

MASTER PLAN JD LA RESERVA

Entertainment

Ongeacht de leeftijd, er valt altijd iets te beleven of te doen in Santa Rosalía. Dit Lake & Life resort biedt een ruime mogelijkheid aan activiteiten. Allemaal in de openlucht en in een bevoorrechte locatie. Tijd doorbrengen in de natuur wil iedereen, maar het echt kunnen doen blijkt niet altijd even eenvoudig. In Santa Rosalía kan dit op slechts enkele stappen van jouw woning.

MINI GOLF

maxi plezier

Pret voor de ganse familie! Santa Rosalía Lake & Life resort biedt een mini golf terrein van maar liefst 8.000 m2. Een uitnodigend terrein omringd door groen.

Daag vrienden, familie en buren uit tot een partijtje mini-golf.

DISC GOLF

precisie en plezier

Een niet zo'n gekende activiteit maar plezier gegarandeerd. Met een frisbee-achtige schijf scoor je punten door deze in het doel te gooien.

Test je accuraatheid op de verschillende doelen en wie weet ben je de beste van het gezin.

SPEELTUIN

de avonturen wachten

Een plek waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Energie verbranden, vrienden maken, lachen en gewoon plezier maken.

YOGA ZONE

een oase van rust

Je volledig ontspannen en even afsluiten van de dagdagelijkse drukte. Deze groene zone is de ideale plaats om dit te doen.

Yoga, pilates of gewoon een goed boek lezen? Hier neem je de tijd voor jezelf.

CROSS TRAINING

trainen in de openlucht

In Santa Rosalía Lake & Life resort geniet je van het goede leven. Maar ook hier kan je je strakke trainingsschema volhouden.

Weliswaar in de openlucht met een functionele trainingszone.

De lagune

Europa's grootste kunstmatige meer van maar liefst 16.000 m2. Een fantastische troef van Santa Rosalía Lake & Life resort.
Een kunstmatig strand, met kristalhelder water op wandelafstand van jouw woning. Waan je op een tropische bestemming, ontspan met de voeten in het zand of dobber op het water. Je kan zelfs windsurfen! Jawel, Santa Rosalía Lake & Life resort is dé bestemming aan de Costa Calida.

Santa Rosalia Los Alcazares 5

Het meer is voorzien van Crystal Lagoons® revolutionaire technologie. Dit bedrijf is niet aan zijn proefstuk toe en is wereldleider in filtratie systemen voor grote meren en zwem lagunes. Verschillende projecten werden wereldwijd reeds voltooid en voorzien van prachtige tropische wateroppervlakten.

Santa Rosalía Lake & Life resort is momenteel het grootste project van Europa.

3 STRANDEN

heerlijk genieten

Waan je op een tropische bestemming vanop de witte zandstranden die overvloeien in het turkoois blauw water. Er is maar liefst 8000m2 aan zone bestemd als strandzone.

Heerlijk genieten van de Spaanse zon ook dat is Santa Rosalía Lake & Life resort.

2 EILANDEN

waarvan 1 met beachbar

Een tropische setting is niet compleet zonder een overvloed aan prachtige palmbomen. Maar een eilandje zou het echt wel compleet maken, toch? Er zullen maar liefst 2 kunstmatige eilandjes voorzien worden die de lagune vervolledigen.

Het kan nog beter! Één van de eilandjes zal voorzien zijn van een echte beachbar, heerlijk!

EINDELOOS PLEZIER

voor ieders wat wils

Wil je lekker relaxen op een ligstoel, dat kan. Eerder genieten van een heerlijke picknick op het strand? Top idee! Een partijtje strand volleybal? Ook dit is mogelijk!

Maar ook is er een overvloed aan wateractiviteiten. Denk aan paddle surf, kajakken, windsurfen,...

Koopwoningen

Santa Rosalía Lake & Life resort telt een ruime waaier aan koopwoningen. Zo is er keuze tussen villa's zijnde open, half-open en gesloten bebouwingen alsook appartementen. Veel aandacht is besteed aan het wooncomfort van de toekomstige huiseigenaren. Maar ook aan de duurzaamheid / energiezuinigheid en het creëren van een vlotte overgang tussen interieur en exterieur.

Naast deze bouwpromotor zijn ook enkele andere nieuwbouw projecten aanwezig op de urbanisatie Santa Rosalia. Hieronder een overzicht van de beschikbare woningen. Deze lijst vullen we regelmatig aan bij de lancering van een nieuwe fase.

MIRADOR SANTA ROSALIA

fase 2

VILLAS ELBA

ALMENDRO 40

INFINITY BLUE

MIRADOR SANTA ROSALIA

LEVANSUR HOME 5

VILLAS LIEFDE

ROMERO

ZEN SAKURA VILLAS

ALMENDRO 42

MADRESELVA 62

bungalows

MADRESELVA 62

LAVANDA 55

ALMENDRO 44

ALMENDRO 7

LAVANDA 24

fase 1

LAVANDA 24

fase 2

ALMENDRO 43

ZOEKSERVICE